Bombetrussel på Fuglesangs Allé her til formiddag

Studerende og ansatte på Aarhus BSS, Fuglesangs Alle, måtte en tur ud i regnen på grund af en bombetrussel her til formiddag.

Opdateret kl. 11:42

Østjyllands Politi har vurderet, at situationen igen er sikker for studerende og medarbejdere på Fuglesangs Allé, men politiet fortsætter sin efterforskning:

"Vi ser med alvor på sagen, og den slutter ikke her. Vi fortsætter med videre efterforskning for at finde frem til gerningsmændene bag bombetruslen," fortæller vagtchef Carsten Dahl fra Østjyllands Politi. 



Opdateret kl. 11:16

Østjyllands Politi bekræfter, at studerende og medarbejdere uden fare kan opholde sig i bygningerne på Fuglesangs Allé.


Klokken 10.30

En bombetrussel mod Aarhus BSS på Fuglesangs Allé her til formiddag, tirsdag 5. maj, er netop blevet afblæst. Det fortæller pedellerne på adressen.

Forvirrede studerende er i øjeblikket i gang med at finde ud af, om deres forelæsning er aflyst, mens andre er taget hjem.

Vagtchef hos Østjyllands Politi, Carsten Dahl, har bekræftet overfor Ekstra Bladet, at politiet tidligere på formiddagen har modtaget en melding om et brev med en bombetrussel sendt til AU.

"Vi er til stede ved handelshøjskolen, men har indtil videre valgt ikke at tømme stedet", sagde han til Ekstra Bladet omkring klokken ti.

Ifølge vagtchefen havde truslen ikke umiddelbart en sådan karakter, at politiet fandt grundlag for at evakuere campus på Fuglesangs Allé for ansatte og studerende. 

Alligevel stimlede store flokke af studerende altså sammen i ly for regnen foran S-bygningen fra lidt i ti til omkring kvart over ti.