Her er de 10 mest søgte fag på AU

Årets kvote 2-ansøgninger er i hus. AU har i år modtaget lidt flere ansøgninger end sidste år - og flere end Københavns Universitet. Aarhus BSS er det fakultet, der har modtaget flest ansøgninger. Og det fakultet med flest fag i top 10.

28.03.2017 | Marie Groth Andersen

Kvote 2-ansøgninger
til Aarhus Universitet 2017

Se samlet oversigt over antal ansøgninger fordelt på fakulteter og fag:

Årets kvote 2-ansøgninger er talt op, og i alt har Aarhus Universitet modtaget 14.305 ansøgninger. 5162 har AU som førsteprioritet. Dermed har AU i år modtaget lidt flere ansøgninger end sidste år, hvor universitetet modtog 14.041 ansøgninger, heraf 5092 med AU som førsteprioritet.

Til sammenligning har Københavns Universitet i år modtaget 10.651 ansøgninger. Lidt over halvdelen med KU som førsteprioritet.

Aarhus BSS er det fakultet på AU, der har fået flest kvote 2-ansøgninger i år – i alt 5334 fordelt på 15 fag. Herefter følger Arts med 3871 ansøgninger fordelt på 36 fag. Health har fået 3098 ansøgninger fordelt på seks fag. Og Science and Technology har fået 2002 ansøgninger fordelt på 32 fag.

Revideret 19.09.2017