Ny mand bag tasterne på Hørt på AU

Datalogistuderende Steffen Strunge Mathiesen er ny redaktør for facebooksiden Hørt på AU og spreder gode grin og tøhø’er til sidens mere end 10.000 følgere.

Datalogistuderende Steffen Strunge Mathiesen ser frem til at drive Hørt på AU som en skæv syssel ved siden af studierne. Og så kan han godt lide at koordinere og organisere. Foto: Melissa Yildirim

Hørt på AU

Hørt på AU er en facebookside drevet af AU-studerende. Siden deler skæve og sjove ordvekslinger opsnappet på AU. Hørt på AU blev grundlagt 7. oktober 2014 og har i dag 10.300 likes, siden kan også følges via Twitter.

Det er tre uger siden, Steffen Strunge Mathiesen overtog tasterne på facebooksiden Hørt på AU, da sidens ophavsmand og redaktør Mathias Titelbech trak stikket, da han skulle i gang med sit speciale.

”Jeg har selv fulgt Hørt på AU, siden jeg begyndte på studiet i 2014. Jeg synes, det er sjovt at læse de skæve citater fra ens medstuderende – også fordi det er lokalt her fra AU, så man kan relatere til det,” forklarer Steffen Strunge Mathiesen, der til daglig læser datalogi (BA) på tredje år. 

Den nye redaktør har ikke tænkt sig at pille ved konceptet, men han har da et par nye idéer i ærmet.

”Jeg kunne godt tænke mig at fokusere på begivenheder, så man for eksempel kunne lave Hørt til Kapsejladsen, eller Ugens Tip. Sidstnævnte kræver dog lidt flere opslag, end jeg får i dag, hvor jeg poster 1-2 gange om ugen alt efter hvor mange tip, jeg får.”

Et af de opslag, Steffen Strunge Mathiesen selv har grinet mest af – og som også er det opslag, der har fået flest likes på siden nogensinde er følgende:

Det er et godt eksempel på, hvad der virker, mener Steffen Strunge Mathiesen.

”Det er let at relatere til for de fleste studerende, involverer en studerende og en forelæser og det, der bliver sagt er sjovt.”

Hørt på AU drives ved, at AU-studerende eller forelæsere tipper Steffen Strunge Mathiesen om skægge og skæve ordvekslinger, de, som navnet antyder, har hørt på AU. Og den nye redaktør håber, at han og siden vil være det første, studerende tænker på, næste gang de hører en medstuderende eller en forelæser sige noget, der fortjener at gå viralt.