Omnibus prik

Aarhus Symposium inspirerer til kreativitet

Med temaet 'Mastering Creativity' vil dette års Aarhus Symposium inspirere til mere kreativitet. Derfor er årets talere ikke kun plukket i erhvervslivet, og programmet byder på flere kulturpersonligheder som blandt andre teaterchef for Det Kongelige Teater, Kasper Bech Holten, og administrerende direktør for Roskilde Festival, Signe Lopdrup.

"Mastering Creativity" er temaet for dette års Aarhus Symposium, der afholdes fredag den 1. november. Foto: Ida Jensen, AU Foto, og Aarhus Symposium

Når Aarhus Symposium afholdes fredag den 1. november, bliver det med et langt mere kreativt fokus end tidligere år.

”I år har vi et lidt anderledes tema, der tillader os at prøve nye tiltag af,” siger Anne Sofie Andersen, medlem af styringskomitéen ved Aarhus Symposium.  

Kreativitet er ikke kun stereotype forestillinger

Årets tema handler om, hvordan blandt andet ledere og virksomheder kan bruge kreativitet til at blive bedre og udfordre status quo. Forhåbentlig kan det inspirere de studerende til at tænke på en ny måde, lyder det fra Anne Sofie Andersen:

”Vi har en ambition om, at alle deltagerne skal opleve minimum én anderledes session – og det kan nogle af de kreative profiler, der skal tale, være med til at realisere. Vi vil gerne give et indblik i, at kreativitet ikke kun er stereotype forestillinger, men at der er mange forskellige områder, hvor man kan twiste sit arbejde positivt ved at tænke mere kreativt.”

Talerne til dette års Aarhus Symposium er blandt andre Kasper Holten, teaterchef for Det Kongelige Teater, og Christoffer Bak og Christian Aachmann, som står bag virksomheden Shaping New Tomorrow, der designer skræddersyet herretøj.

En af de vigtigste egenskaber på arbejdsmarkedet

Aarhus Symposium har til formål at forbinde beslutningstagere og ledere fra erhvervslivet med studerende – og netop i den forbindelse bliver kreativitet vigtigt, ifølge Anne Sofie Andersen:

”Kreativitet bliver nævnt som en af de vigtigste egenskaber på arbejdsmarkedet, og derfor er vi enormt glade for at kunne tilbyde noget anderledes og aktuelt til dette års symposium.”

  • LÆS MEREAarhus Symposium - her kan du også se live streaming fra flere af sessionerne ved dette års symposium.