Få styr på studielivet – i hvert fald den akademiske del af det …

AU Studypedia guider studerende til at blive bedre til at tage styringen over deres studieliv. Der er blandt andet gode råd om, hvordan du strukturerer din tid, hvordan du øger din motivation, hvad du stiller op med din nervøsitet, når du skal holde oplæg, og hvordan du kan bruge din vejleder.

Studielivet er hårdt, men der er hjælp at hente på sitet AU Studypedia. Foto: Colourbox.com

AU Studypedia er et site, der samler en række værktøjer, tips, idéer og videoer, som kan inspirere og hjælpe studerende til at blive bedre til nogle af de ting, der dagligt eller op til eksamen kan spænde ben for et godt studieliv.

For eksempel kan du i en video se, hvordan kan få styr på nerverne inden en eksamen. Du kan møde Carina, der fortæller hvordan hun forsøger at motivere sig selv inden en hel dags læsning ved at gøre det hyggeligt og rydde potentielle overspringshandlinger af vejen på forhånd. Og du kan finde ugeskemaer, som du kan bruge til at planlægge din studietid og metoder, du kan bruge til at tracke din produktivitet.

Udviklet af forskere, undervisere og studerende

AU Studypedia er en relancering af AU Studiemetro. Det er Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier, der står bag AU Studypedia, og indholdet er baseret på forskning i studie- og undervisningspraksis. Både studerende, forskere og undervisere har været involveret i udviklingen og relanceringen af siden og dens indhold.    

Artiklen er oprindeligt bragt 02.05.2017.