Omnibus prik

Marie Vejrup Nielsen fortsætter som institutleder

Lektor i religionsvidenskab, Marie Vejrup Nielsen, har været konstitueret institutleder ved Institut for Kultur og Samfund siden maj 2023, og nu har et enigt ansættelsesudvalg besluttet, at hun skal fortsætte på posten. 

Marie Vejrup Nielsen er institutleder ved Institut for Kultur og Samfund. Foto: Privat

Marie Vejrup Nielsen er af et enigt ansættelsesudvalg udpeget som institutleder for Institut for Kultur og Samfund. Men det er på ingen måde en post, der er ny for hende. Hun har været konstitueret institutleder siden maj 2023 og var før det viceinstitutleder. 

"Jeg har det seneste år oplevet IKS som en stærk, samarbejdende organisation og har virkeligt sat pris på at lære instituttet at kende på nye måder gennem for eksempel forskningsevalueringen, og de mange forskellige fora, vi har på tværs af IKS. Og jeg har været glad for samarbejdet på tværs af fakultetet og AU i de mange forskellige sammenhænge, som IKS indgår i", udtaler Marie Vejrup Nielsen i en nyhed fra Arts. Her peger hun også på, at der i de kommende år venter instituttet en række udfordringer som følge af den kommende dimensionering og kandidatreformen.

Marie Vejrup Nielsen er lektor i religionsvidenskab og har blandt andet forsket i kristendommen i Danmark i dag med fokus på folkekirken som trossamfund.

Korrekturlæst af Charlotte Boel