Bryllup på SU

Foto: Lars Kruse

Både Steffen og Britt er på SU, alligevel inviterede de mere end 150 gæster til reception og bryllupsfest, og Britt fik opfyldt drømmen om et stort, hvid skrud. Regneark, militaristisk planlægning og hjælp fra familie og venner er vejen frem, fortæller de.

”Vi har god erfaring fra TÅGEKAMMERET i forhold til at holde store arrangementer for flere hundrede mennesker, og i den sammenhæng er brylluppet bare et lille arrangement. Det handler jo bare om at gange op. Fire paller øl, 30 liter sovs og så videre,” lyder det rutineret fra Steffen.

Britt supplerer:

”Det første, vi gjorde, var at lægge et budget. Og så lod vi være med at gå i biografen, vi gav ikke hinanden julegaver og fødselsdagsgaver, ønskede os penge eller ting til brylluppet i gaver, lod være med at rejse og sådan. Men vi har stadig haft det sjovt, der har været plads til at feste.”

Planlægningsnazister

Britts økonomiske og matematiske baggrund har heller ikke fornægtet sig i planlægningen.

”V i er nok lidt nogle planlægningsnazister. Alle udgifter er skrevet ind i et regneark, hvor der også står, hvem der er ansvarlig for at løse opgaven, og så gør man det bare grønt, når det er fikset. På den måde er det nemt at holde overblik over opgaver og økonomi.”

Derudover har de nidkært finkæmmet tilbudsaviser, og de våde varer er hentet i Tyskland.

Trækker på kontakter

Britt og Steffen satte også deres store netværk i sving. Deres forældre har hjulpet økonomisk og har også hjulpet lidt med maden.

”Og jeg har selv lavet invitationerne sammen med en veninde,” fortæller Britt.

”Vi kender en i Aarhus Pigekor og fik dem til at synge ved vielsen, og en af vores venner har hjulpet med maden,” indskyder Steffen.

At lave mange ting selv og at få familie og venner til at byde ind har gjort, at de kunne holde bryllupsudgifterne nede.