Del dine yndlingssteder med dine medstuderende

Hvor finder jeg en lækker middag? Det fede tøj? Den vildeste koncert? Eller den hyggelige park? Det er sådan noget, der kan være svært at finde ud af, når man er ny i en by. En gruppe internationale studerende står klar med hjælp.

De har netop lanceret websitet #DiscoverCity, der skal hjælpe studerende i Aarhus – og senere København, Odense og Aalborg – med at finde frem til byens mange tilbud som restauranter, caféer, museer, parker, fitnesscentre, butikker, biografer med mere. Idéen til siden vandt førstepræmien ved National City Branding Competition i 2012, og siden har de studerende arbejdet på at få idéen realiseret. Det er nu lykkedes med støtte fra Aarhus Universitet, Aarhus Kommune, VisitAarhus og Youth Goodwill Ambassadors of Denmark.

Siden er baseret på tips og beskrivelser fra andre studerende og brugere, og alle steder er tydeligt markeret på et kort, så de er lette at finde. Siden er derfor under konstant udvikling, og du kan give dit besyv med ved at dele dine yndlingssteder.