Postdoc og ph.d.: Kom foran i køen til moderne lejligheder på Katrinebjerg i Aarhus

51 ud af 129 nye lejligheder centralt beliggende på Katrinebjerg er reserveret til ph.d.-studerende og postdocer.

Ejendomskomplekset på Helsingforsgade 5 A-D rummer blandt andet fælles gårdhave med udekøkken, fælles lokaler og en fælles tagterrasse med udsigt over byens tage og kig til bugten. Illustration: Boligkontoret Aarhus

Hvis du som postdoc eller ph.d.-studerende står for at skulle finde et sted at bo, er det værd at kaste blikket mod et nyt ejendomskompleks på Helsingforsgade 5 A-D på Katrinebjerg i det nordlige Aarhus.

51 ud af de i alt 129 lejligheder i komplekset er nemlig reserveret til postdocer eller ph.d.-studerende og deres eventuelle familier. 

Fra 47 m2 til 89 m2

Størrelsen på de 51 lejligheder strækker sig fra etværelseslejligheder på 47 m2 over toværelseslejligheder på 62 m2 til treværelseslejligheder på 89 m2.

Huslejen er 5.062 kroner plus forbrug per måned for de mindste lejligheder og 7.923 kroner plus forbrug for de største.

Du og eventuel familie har mulighed for at flytte ind fra 1. oktober i år.

Sådan kommer du i betragtning

Du kommer i betragtning til en af boligerne ved at oprette en profil på AARHUSbolig.dk

AARHUSbolig er et venteliste-samarbejde mellem samtlige almene boligorganisationer i Aarhus og omegn.

Når du har oprettet din profil på aarhusbolig.dk, tilføjer du de boliger, som du ønsker at stå på venteliste til. Derefter skal du kontakte udlejningen hos Boligkontoret Aarhus, der står for udlejningen af lejlighederne.

Husk at fortælle, at du er postdoc eller ph.d.

"Vi har brug for, at interesserede ringer til os og fortæller, at de er enten postdoc eller ph.d. Det er nemlig den eneste måde, vi kan sikre, at de får fortrinsret til de nye lejligheder," fortæller udlejningsmedarbejder Rikke Laursen fra udlejningen hos Boligkontoret Aarhus.


FAKTA

Hvor? 

Hvad?

  • 51 nye lejligheder reserveret postdocer og ph.d.-studerende

Hvordan?