Stud.BSS underholder tusindvis af medstuderende

Mange studerende får et par gange dagligt et grin ved at klikke sig ind på Stud.BSS. Men få ved, hvem der står bag de korte videoklip med sjove scener fra studielivet. De to studerende bag Stud.BSS er nemlig anonyme. Omnibus har mødt dem til en snak om deres projekt.

I er anonyme på Stud.BSS. Hvorfor?

X: Siden fik hurtigt meget opmærksomhed. Og vi ville gerne se, hvor langt den kunne komme, uden folk vidste, hvem der stod bag den. Det er ikke os, det skal handle om, siden skal være i  fokus.

Er det svært at holde masken, når folk snakker om siden?

Y: Det synes jeg, men det er også vildt sjovt at høre folks reaktioner.

X: Jeg sad med min studiegruppe for et par uger siden og kunne lige poste et indlæg i smug. Få minutter efter begyndte de at tale om det – så måtte jeg jo sidde og spille med.

Y: En spurgte mig engang, om det var mig. Men der svarede jeg bare, at jeg lige skulle se, hvad ”de” havde postet.

Hvad vil I gerne opnå?

Y: Til at starte med var det planen, at vi bare gerne ville få folk til at grine. Vi ville gerne bruge lidt af vores tid på, at folk havde noget at smile af i deres pauser.

X: Jeg tror egentlig, målet i sig selv er at komme længst muligt. Vi startede siden op en sen aften. De første 5-6 likes kom hurtigt. Da vi tjekkede den næste morgen, var der 150. Nu har vi overhalet alle andre Tumblrs i studiemiljøerne.

Tjener I penge på det?

X: Når domæne, hosting og skat er betalt, bliver der ikke til meget mere end en øl i Klubben. Vi gør det ikke for pengenes skyld.

Hvordan bliver I inspireret til nye posts?

Y: Det kan være alt fra problemer, der udspiller sig over længere tid, til enkelte situationer.

X: Vi bestræber os på at holde det aktuelt, og vi får også mange henvendelser med idéer, dem bruger vi ofte. Det er fedt, at folk kommer med forslag.

Y: Skolen er meget seriøs, og Stud.BSS skal være det præcist modsatte. Den er kun sjov og ballade.

De to studerendes navne er redaktionen bekendt.


Nysgerrig?

Så se med her: www.studbss.dk

Andre Tumblrs på AU: