Studenterforening vil klæde humanister på til erhvervslivet

Den frivillige studenterforening på Arts, Humanister i Erhvervslivet, vil give 30 humaniorastuderende mulighed for at deltage i 10 projektgrupper, der bliver koblet med 10 virksomheder i foråret 2020.

Hvad er det egentlig lige, jeg har med i bagagen som humaniorastuderende? Og hvordan får jeg overbevist nogen om, at jeg vil være attraktiv for en virksomhed? 

Måske har du som humaniorastuderende stillet dig spørgsmål i stil med ovenstående. Og måske har du haft svært ved at finde svar. Hvis det er tilfældet, var det måske en idé at møde op, når studenterforeningen Humanister i Erhvervslivet på mandag inviterer til infoeventet 'Smag på Erhvervslivet Humanistiske Verdensmål'.  

Bæredygtighedskonsulent Xenia Duffy Obel vil argumentere for, hvorfor humanister efter hendes opfattelse kommer til at spille en fremtrædende rolle i fremtidens samfund.

30 humaniorastuderende fordelt på 10 virksomheder

Og mindst lige så interessant vil studenterforeningen fortælle om et forløb i foråret 2020, hvor 30 humaniora-studerende har mulighed for at blive en del af i alt 10 projektgrupper, der bliver koblet med 10 virksomheder. Projekterne kommer alle til at tage udgangspunkt i FN's 17 verdensmål.

Foreningen har på nuværende tidspunkt allerede aftale med 8 virksomheder, blandt andre Grøn Koncert, FOF Aarhus, marketingbureauet Texta og restaurant Hærværk.

Som deltagende studerende får du en chance for at blive langt mere spids på dine kompetencer og på den baggrund også mere spids på, hvad det egentlig er, du har med i bagagen, og hvordan det kan finde anvendelse i erhvervslivet. 

”Vi vil altså som studerende tage sagen i egen hånd og skaffe os den erfaring, som vi mangler, inden vi skal ud på arbejdsmarkedet,” lyder det fra Jonas Kjær Sepstrup, der er formand for foreningen Humanister i Erhvervslivet.

  • Hvad: Infoeventet 'Smag på Erhvervslivet Humanistiske Verdensmål'
  • Hvor: Preben Hornung Stuen, Studenterhus Aarhus
  • Hvornår: Mandag 2. december kl. 16.00-18.00
  • Tilmelding: 'Humanister i Erhvervslivet' på Facebook