20-årig kvinde i livsfare efter ulykke i Universitetsparken

Kvindelig cyklist overså sin ubetingede vigepligt, hvilket forårsagede et fatalt sammenstød med en bilist på Carl Holst-Knudsens Vej.

06.03.2015 | Lotte Bilberg

Foto: Søren Kjeldgaard

Opdateret 6. marts kl. 18.00: Østjyllands Politi oplyser, at den 20-årige cyklist er død som følge af sine kvæstelser.

Opdateret 6. marts kl. 11:33: Den unge kvindes tilstand er uændret. Hun er fortsat i livsfare, oplyser Østjyllands Politi efter at have været i kontakt med Aarhus Universitetshospital.

"Hun er fortsat i livsfare. Vi kommer med en opdatering om situationen senere på formiddagen, hvor vi håber det bedste. Vi bliver selvfølgelig også påvirkede, når noget så trist sker for så ung en pige," siger Jan Andersen fra vagtcentralen hos Østjyllands Politi.

Jan Andersen var en af de betjente, der i går eftermiddag blev tilkaldt til ulykkesstedet på Carl Holst-Knudsens Vej i Universitetsparken i Aarhus. Han forklarer om de foreløbige resultater omkring ulykken:

"Hun kommer kørende fra Nørrebrogade, og vi går ud fra, at hun i forbindelse med det omfattende vejarbejde svinger ind på Carl Holst-Knudsens Vej. Hun overser i den forbindelse sin ubetingede vigepligt med det resultat, at hun rammer en bil, der kommer kørende med 50 kilometer i timen. Bilisten havde ikke en chance for at undvige hende."

Den 20-årige kvinde rammer bilen foran ved ruden og taget, inden hun efterfølgende lander på asfalten.

Revideret 15.10.2017