Studerende i kø for feedback

Følg med!

Vi opdaterer løbende omnibus.au.dk med nyheder.

Gå ikke glip af nyt fra Omnibus: 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Godt 30 studerende stod i dag i kø i solgarden ved Aulaen på Aarhus Universitet for at sætte fokus på manglende feedback i undervisningen. Happeningen var arrangeret af Studenterrådet.

06.05.2015 | Christian Garde Petersen

Foto: Christian Garde Petersen

Studenterrådet lokkede med filur-is til de fremmødte.

Forårsvejret var med de godt 30 studerende, som i dag, onsdag den 6. maj klokken 12, deltog i Studenterrådet ved Aarhus Universitets happening for mere feed back i undervisningen.

Badet i solskin stod de fremmødte i kø i Solgården ved Aulaen på AU med store skilte i hånden, hvorpå der blandt andet stod skrevet:

"Feedback er vigtigt for at bryde barrieren mellem studerende og undervisere"

En af de fremmødte var Steffen Selmer, som læser statskundskab på 4. semester. Han mener, man bliver en bedre studerende af at få feedback.

"Det er et antiklimaks og umotiverende, når man afleverer en opgave og ikke får andet end karakteren. Det er ligesom om processen ikke er afsluttet, for der er stadig en række spørgsmål, man ikke får svar på. Hvordan forbedrer jeg mig, og hvordan bliver jeg mere dannet og udvikler mig?," sagde han efter køen var opløst.

Studenterrådets fotografer dokumenterede flittigt dagens happening, som skal bruges til at føre kampagne over de næste uger omkring vigtigheden af feedback, fortæller formand for Studenterrådet Sune Koch Rønnow. 

En lignende happening fandt sted på Københavns Universitet den 11. februar i år. I følge Uniavisen på KU førte kampagnen til, at Institut for Antropologi i fremtiden vil tilbyde de studerende bedre og mere feedback.   

 

     

Artikel, Omnibus, Omnibus, Omnibus

Læs også

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 12.07.2019