Din uddannelsesminister stiller op i Stakladen på mandag

Mød op på mandag kl. 10.00 i Stakladen, hvis du har et spørgsmål eller to til uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs (V) om regeringens udspil til en reform af SU-systemet.

Journalister stillede tirsdag spørgsmål til uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs, da hun fremlagde regeringens 2025-plan, der lægger op til SU-besparelser på 3,3 milliarder kroner. Du har chancen for at følge op med flere spørgsmål, på mandag i Stakladen i Aarhus. Foto: Lea Laursen Pasgaard

"I vil med fremdriftsreformen have os hurtigere gennem uddannelsessystemet, men samtidig lægger I op til en SU-reform, hvor mange af os vil være tvunget til at arbejde mere i løbet af vores studietid. Hvordan hænger det sammen?"

Måske et af mange spørgsmål du har haft lyst til at stille til uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs, siden regeringen tirsdag præsenterede sit udspil til en reform af det nuværende SU-system.

LÆS OGSÅ: Regeringen vil omlægge halvdelen af SU'en til lån

Nu har du chancen, da Ulla Tørnæs er klar til at svare på spørgsmål fra studerende, der mandag 5. september fra kl. 10.00-11.00 finder vej til Stakladen på Aarhus Universitet.

Rektor Brian Bech Nielsen byder ministeren velkommen, hvorefter Ulla Tørnæs holder et kort oplæg, og derefter kan alle stille spørgsmål til ministeren.