Omnibus prik

Nyt tilbud til alle AU-studerende: Få styr på henvisningerne og undgå at blive taget i snyd

Det Kgl. Bibliotek tilbyder et online-kursus, hvor du som studerende kan blive skarp på, hvordan du henviser korrekt og undgår at plagiere. Det koster dig kun en time.

Grafik: Astrid Reitzel

Tag kurset ’Avoiding plagiarism’

På BlackBoard under AU Librarys fane kan du se hvordan du får adgang til kurset.

Læs mere:

Ja, du må gerne citere passager fra andres og dine egne akademiske tekster. Men er du helt spids på, hvordan du bærer dig ad, så du ikke risikerer at blive taget i at plagiere?

Hvis dit svar på det spørgsmål er lidt tøvende, er der hjælp at hente. Det Kgl. Bibliotek har nemlig købt adgang til online-kurset ’Avoiding Plagiarism’, der – som navnet antyder – gør dig klogere på, hvordan du undgår at plagiere. Kurset er tilgængeligt for alle AU’s studerende, og består af video, tekst og quiz. Det kan tages på en time, og det er gratis.

LÆS OGSÅ: Færre studerende bliver taget i eksamenssnyd

Kurset er udviklet af firmaet Epigeum, som ejes af Oxford University Press og tager udgangspunkt i europæiske standarder for kildehåndtering og god citationspraksis. Det er på engelsk og er derfor også oplagt for internationale studerende.

Sidste gang, Det Kgl. Bibliotek tilbød dette kursus til studerende, var i 2017. Denne gang gælder tilbuddet til efter sommerferien 2020.

Tag kurset ’Avoiding plagiarism’

På BlackBoard under AU Librarys fane kan du se hvordan du får adgang til kurset.

Læs mere: