Omnibus prik

Stillingen som dekan for Faculty of Natural Sciences skal i genopslag

Universitetsledelsen vil gerne have flere og også gerne kvindelige ansøgere til stillingen, så derfor er den slået op igen.

Det naturvidenskabelige fakultet Science & Technology er langt det største fakultet af de i alt fire fakulteter på Aarhus Universitet - faktisk er det mere end dobbelt så stort som Health, der er det næststørste fakultet. Foto: Lars Kruse med flere/AU Foto.

”Jeg vil gerne kvittere for de ansøgninger, vi har fået. Der var både gode og kvalificerede kandidater, men vi ønsker et bredere ansøgerfelt med mere diversitet."

Sådan lyder det fra rektor Brian Bech Nielsen i universitetsledelsens nyhedsbrev om baggrunden for, at den ene af de to ledige stillinger som dekan på AU vil blive slået op igen.

LÆS OGSÅ: Søges: Dekan med godt humør. To faktisk

"Forhåbentlig kan vi med genopslaget få flere og meget gerne også kvindelige ansøgere til at se spændende muligheder i denne stilling,” fortsætter rektor, som er formand for ansættelsesudvalget.

AU vil ikke oplyse om antallet af ansøgere til de to stillinger, og vil heller ikke fortælle om kønsfordelingen blandt ansøgerne.

Stillingen som dekan for Faculty of Natural Sciences bliver slået op igen snarest i håb om at få ansat en dekan med tiltrædelse 1. marts næste år. Lars Henrik Andersen fortsætter indtil da som konstitueret dekan. 

Derimod kører det planmæssigt i forhold til at få besat stillingen som dekan for Faculty of Technical Sciences, og den nye dekan forventes derfor fortsat at tiltræde 1. januar 2020.