Alt det sjove

Vild med det grønne

Der er flere muligheder for at nyde naturen og rode i jorden på AU:

 • AU Garden: Fælleshave med fokus på social gardening, hvor medarbejdere og studerende kan afprøve bæredygtige tiltag. 
 • Greenshare Garden: Fælleshave ved AU, hvor man som medlem kan leje et lille jordlod og dyrke blomster og grøntsager 
 • Fuldt Flor: Lille, vild oase i den ellers velfriserede Universitetspark. Her får vilde blomster lov at brede sig, og det trækker masser af insekter til. Hæng ud og nyd naturen i byen.
 • Natur i Uniparken: Facebookgruppe hvor biologer og naturentusiaster deler oplevelser og arter spottet i Universitetsparken
 • #AUSustainability: Facebookgruppe for medarbejdere og studerende med interesse for bæredygtighed

Uni er SÅ meget mere end forelæsninger og eksamener

Foto: Lars Kruse/AU Foto

Anmeldelser af fredagsbarer på AU

Læs anmeldelserne her:

Fredagsbarsanmeldelser


Kort over fredagsbarer på AU

Zoom ud for at se fredagsbarerne på AU's campus i Herning og Emdrup

Zoom ind for bedre overblik over barerne på AU's campus i Aarhus

Har vi overset en fredagsbar? Send en mail med barens navn og adresse til omnibus@au.dk

Zoom ud for at se fredagsbarerne på AU's campus i Herning og Emdrup

Zoom ind for bedre overblik over barerne på AU's campus i Aarhus

Har vi overset en fredagsbar? Send en mail med barens navn og adresse til omnibus@au.dk

Sæt kryds i kalenderen

Der foregår en masse på AU – her er et udpluk af nogle af de tilbagevendende events:

 • Kapsejladsen - Kampen om det gyldne bækken: Nogle vil kalde det en forvokset ølstafet eller en regatta på promiller. Men Kapsejladsen er med op mod 30.000 tilskuere Nordeuropas største studenterdrevne begivenhed og finder hvert forår sted i Universitetsparken. I år blev Kapsejladsen dog afholdt uden tilskuere pga. corona. 
 • Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag: Hvert år i forbindelse med AU's årsfest i midten september inviterer Studenterrådet  og Aarhus Universitets-Sport (AUS) alle studerende på videregående uddannelser i Aarhus til fest i Universitetsparken med sportsturneringer og livemusik. I år er festen desværre aflyst pga. corona. 
 • Aarhus Symposium: Et studenterdrevent symposium, som holdes hvert efterår under mottoet: "connecting leaders of today with leaders of tomorrow". Gennem årene har mange prominente topchefer gæstet Aarhus Symposium. I år holdes Aarhus Symposium 6. november. 
 • Club klub: Studenterlauget står sammen med fredagsbaren Klubben hvert år bag den gedigne fest Club Klub med liveoptrædener af solide navne. I år skulle L.O.C. og Citybois have spillet, men festen blev aflyst pga. corona. 
 • Studiemessen: Studenterrådet holder hvert år en studiemesse i forbindelse med studiestarten. Over tre dage kan studerende svælge i gode tilbud og gratis gaver. I år er Studiemessen udskudt pga. corona.
 • TÅGEKAMMERETs luciaoptog: Luciadag er ifølge festforeningen på det naturvidenskabelige fakultet, TÅGEKAMMERET, en virkelig god undskyldning for at gå i kjole og synge falsk. Og det gør de så på Institut for Fysik og Astronomi i Aarhus. Det kulminerer, når yndighederne fra TÅGEKAMMERET defilerer ind på ledelsesgangen, hvor rektor ynder at slutte sig til optoget. Se fotoreportage fra et tidligere optog.

AU som podcast

Lyt til interessant forskning i podcastformat: